Sales management: alles aan de kant voor de klant

U bent net begonnen met het exporteren naar Oost-Europa, maar heeft nog geen geschikt sales personeel? Of zit u met een tijdelijk capaciteitsprobleem op uw verkoopafdeling? Heeft u een tijdelijke vervanging van uw Account Manager Oost-Europa of uw medewerker binnendienst nodig?

Red Star helpt u graag in deze periode door onze Interim Sales Professionals Oost-Europa tijdelijk in te zetten op uw afdeling. Onze Interim Sales Professionals Oost-Europa beschikken over gedegen kennis van Oost-Europese markten, sterke commerciële vaardigheden, een proactieve klantgerichte instelling en kennis van meerdere vreemde talen en culturen.

Leads & sales boost

Voor iedere commerciële organisatie is het noodzakelijk om bij potentiële klanten aan tafel te komen. Graag helpen we u met het genereren van leads in Oost-Europese landen. Het genereren van nieuwe leads is vaak het begin van een sales traject.

Niet iedereen beschikt over de specifieke skills om bij een potentiële klant “binnen” te komen. Hiervoor kunt u een beroep doen op deze skills bij Red Star Business Development. We zetten verschillende middelen in om nieuwe leads voor u te genereren. Aan de hand van een intakegesprek maakt Red Star snel een inschatting of wij u kunnen helpen bij het verkrijgen van leads in Oost-Europa.

d2