Over Red Star

Missie en visie

Wij zien het creëren, uitbouwen en verzekeren van vruchtbare zakelijke relaties tussen West- en Oost-Europa als onze missie. Daarom adviseren en assisteren we organisaties bij het ondernemen in Oost-Europa. De toegevoegde waarde van Red Star is het effectiever en efficiënter realiseren van de zakelijke doelstellingen van onze relaties in Oost-Europese landen. Iedere opdrachtgever is bijzonder en uniek voor ons.

Lees meer

Kernwaarden

Een persoonlijke benadering, daar staat Red Star voor. Het succes van onze aanpak is gestoeld op persoonlijke aandacht en individueel maatwerk. De unieke situatie en het unieke profiel van de opdrachtgever vormen het vertrekpunt.  Wij zien ons werk als een samenwerking met de opdrachtgever, waarbinnen persoonlijke aandacht en maatwerk voorwaarden zijn.

Lees meer

Geschiedenis

De in Rusland geboren en in Nederland woonachtige onderneemster Irina Mikhailova kreeg regelmatig verzoeken vanuit haar netwerk om te helpen bij diverse zakelijke activiteiten. In 2010 besluit Irina haar passie voor Oost-Europa te professionaliseren. Red Star Business Development start officieel op 1 juli 2011.

Ontdek de geschiedenis van Red Star

2011

Opening op 1 juli 2011, ontwikkeling van dienstenpakket

2013

Uitbreiding van klantenbestand, verdere professionalisering

2016

Eerste projecten buiten Oost-Europa, op weg naar de toekomst

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Sorry, no posts matched your criteria.