Onze kernwaarden

Persoonlijke aandacht
Een persoonlijke benadering, daar staat Red Star voor. De unieke situatie en het unieke profiel van de opdrachtgever vormen het vertrekpunt.  Wij zien ons werk als een samenwerking met de opdrachtgever, waarbinnen persoonlijke aandacht en maatwerk voorwaarden zijn.

Professionaliteit
Tegenover de personal touch staat onze professionele eer. De wil om de beste te zijn. De passie om de concurrenten een stapje voor te zijn. Om meer te leveren dan onze opdrachtgever verwacht. Om zakelijk en inhoudelijk sterke dienstverlening te creëren waar  onze opdrachtgever structureel voordeel bij heeft.

Wederzijds vertrouwen
Red Star kenmerkt zich als een heldere zakenpartner. “Doen wat is afgesproken” staat bij ons hoog in het vaandel. Het nakomen van afspraken is iets wat we van onszelf en van onze relaties verwachten. We hechten veel waarde aan wederzijds vertrouwen; een belangrijke voorwaarde om een lange termijn relatie op te bouwen.

Flexibiliteit
Wij staan dicht bij de klant, waardoor we snel en flexibel inspelen op wensen, vragen en nieuwe ontwikkelingen. Korte communicatielijnen, directe contacten en een hoge mate van verantwoordelijkheid  typeren de werkwijze van Red Star.

Continu verbetering
Red Star wil altijd vóóruit, net als u. Daarom bedenken we innovatieve oplossingen voor unieke uitdagingen. Creatief en out of the box. We evalueren, controleren en optimaliseren doorlopend onze dienstverlening, werkwijzen en processen.

missie