Lely Industries

Tastbaar verkoopresultaat

Lely Industries NV is een Nederlandse multinational gevestigd in Maassluis.  Het agrotechniekbedrijf produceert geavanceerde landbouwmachines. Lely is actief in ongeveer 60 landen en omvat een groot aantal dochterondernemingen wereldwijd.

Lely positioneert zichzelf als “Innovators in Agriculture” en is constant bezig met de verbetering en de vernieuwing van  voeder-, melk- en grasmaaimachines. De melkrobot Lely Astronaut springt het meest in het oog. Een ander opmerkelijk Lely-product is Lely Vector; een uniek, automatisch voersysteem.

“Visit The Manufacturer” tours voor Russische klanten

In 2013 zet Lely haar eerste stap op de Russische bodem. Het doel is expansie op de Russische markt.  Vanaf dit moment wordt Red Star de vaste Lely partner bij de organisatie en de uitvoering van “Visit The Manufacturer” tours voor de potentiele Russische klanten en investeerders.  Tijdens deze 4-daagse tours bezoeken we samen de Lely fabriek in Maasluis. Daarnaast brengen we de praktijkbezoeken aan de Nederlandse bedrijven waar Lely machines in werking te zien zijn. Tijdens uitgebreide presentaties krijgen Russische gasten alle technische uitleg en benodigde informatie over Lely producten.

Tastbaar verkoopresultaat

Met gedrevenheid en enthousiasme zorgt  Red Star team ervoor dat de Lely kernwaarden –  innovatie, passie, vooruitgang, respect en eerlijkheid – goed bij de Russische gasten overkomen. En het allerbelangrijkste: de geavanceerde landbouwmachines van Lely zijn nu te vinden op de Russische markt!