Geschiedenis

De in Rusland geboren en in Nederland woonachtige onderneemster Irina Mikhailova kreeg regelmatig verzoeken vanuit haar netwerk om te helpen bij diverse zakelijke activiteiten. In 2010 besluit Irina haar passie voor Oost-Europa  te professionaliseren.  Red Star Business Development start officieel op 1 juli 2011. 

Al snel komen de eerste klanten binnen dankzij de gunstige marktontwikkeling: Oost-Europa is “booming business”. Maar ook mede dankzij het natuurlijke enthousiasme, uitstekende netwerkkwaliteiten en doorzettingsvermogen van Irina. Om het groeiende aantal opdrachtgevers te kunnen bedienen, bouwt het bureau een flexibele schil medewerkers bestaande uit kwalitatief goede freelancers. Tegelijkertijd werkt Red Star aan de uitbreiding en de professionalisering van het dienstenpakket op grond van de wensen van de opdrachtgevers en de markt.

Ongekend veel ervaring

Sinds 2011 doet Red Star enorm veel ervaring op in marktonderzoek, matchmaking, business development, marketing en verkoop management, onderhandelingen en evenementenorganisatie. Maar ook in internationale samenwerking en mondiaal burgerschap.

Bekende Nederlandse organisaties als opdrachtgever

In de afgelopen jaren heeft Red Sar gewerkt met  bekende Nederlandse organisaties zoals  Ardagh Group, Lely Industries, Dutch Poultry Centre, Ministerie van Defensie,  Royal Talens, Bruynzeel-Sakura en vele andere. Zo ontstond het Red Star Business Development zoals we dat nu kennen: een marketing- en exportbureau dat doelgericht werkt aan topresultaten voor klanten. Plezier en passie voor het werk  zijn de fundering voor het succes van Red Star.

Wij zijn trots op wat we hebben bereikt en kijken met enthousiasme uit naar de toekomst!

Marketing-Management